>

درحال بارگذاری ....
پنل کاربری
نام کاربري :

پسورد :

عضويت | فراموشي رمز عبور
ارسال پاسخ جدید
saharfzl
آفلاین

ارسال‌ها :4
عضويت: 1 /6 /1402
طرز تهیه کباب موهامورا

برای تهیه این غذای لبنانی، ابتدا باید سس مخصوص را آماده کنیم. برای این کار، گردو­ها را داخل کاسه ریخته و روی آن آب سرد بریزید تا کمی خیس بخورد. حبه­‌های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و در هاون با مقداری نمک بکوبید و حسابی له کنید.فلفل­های پاپریکا یا دلمه‌­ای را وسط نصف کنید وسط آن­ها را تمیز کرده و روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید فلفل­ها در دمای فر کبابی شوند. این کار را می‌­توانید روی شعله گاز هم انجام دهید.دقت داشته باشید که برای روش دوم، فلفل­‌ها را نصف نکنید و به صورت درسته آن­ها را روی شعله گاز کبابی کنید. بعد از کبابی شدن، پوست روی فلفل­‌ها را بکنید.برای مرحله بعدی آماده سازی سس، پیاز را چهارقسمت کرده، سپس فلفل کبابی، سیر له شده با نمک، گردوی خیس خورده، زیره سبز آسیاب شده و رب انار را داخل غذا ساز ریخته و به خوبی مخلوط کنید.بین کار درب غذاساز را باز کرده و مواد را زیر و رو کنید. در آخر روغن زیتون را اضافه کرده و چند ثانیه مجدد مواد را مخلوط کنید. در این مرحله سس موهامورا آماده است و از آن می­‌توانید در تهیه کباب موهامورا استفاده کنید.پس از آماده سازی سس، به سراغ طرز تهیه کباب لبنانی می­رویم. برای این منظور گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده بدون آب و ادویه و جعفری ساطوری شده خوب ورز دهید.سس موهامورا را به گوشت اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید. از مایه گوشت چانه­‌هایی به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به آن شکل لوله‌­ای دهید. این کار را تا تمام شدن مایه گوشت انجام دهید.برای شکل مجلسی­‌تر میتوانید از سیخ چوبی نیز کمک گرفته و گوشت­‌ها را سیخ بزنید. کباب­‌های شکل گرفته را به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.بعد از گذشت زمان لازم، کباب­ها را داخل تابه و با کمی روغن سرخ کنید. در انتها این کباب­‌ها را در کنار برنج می‌توانید سرو کنید. نوش جان.
منبع:https://www.kababtorki.com/articles/طرز-تهیه-کباب-موهامورا-مرحله-به-مرحله/
چهارشنبه 01 شهریور 1402 - 08:07





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


جذب نیرو
X بستن پنجره شارژ رایگان ایرانسل