برای تهیه این غذای لبنانی، ابتدا باید سس مخصوص را آماده کنیم. برای این کار، گردوها را داخل کاسه ریخته و روی آن آب سرد بریزید تا کمی خیس بخورد. حبههای سیر را پوست بکنید و خرد کنید و در هاون با مقداری نمک بکوبید و حسابی له کنید.فلفلهای پاپریکا یا دلمهای را وسط نصف کنید وسط آنها را تمیز کرده و روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید فلفلها در دمای فر کبابی شوند. این کار را میتوانید روی شعله گاز هم انجام دهید.دقت داشته باشید که برای روش دوم، فلفلها را نصف نکنید و به صورت درسته آنها را روی شعله گاز کبابی کنید. بعد از کبابی شدن، پوست روی فلفلها را بکنید.برای مرحله بعدی آماده سازی سس، پیاز را چهارقسمت کرده، سپس فلفل کبابی، سیر له شده با نمک، گردوی خیس خورده، زیره سبز آسیاب شده و رب انار را داخل غذا ساز ریخته و به خوبی مخلوط کنید.بین کار درب غذاساز را باز کرده و مواد را زیر و رو کنید. در آخر روغن زیتون را اضافه کرده و چند ثانیه مجدد مواد را مخلوط کنید. در این مرحله سس موهامورا آماده است و از آن میتوانید در تهیه کباب موهامورا استفاده کنید.پس از آماده سازی سس، به سراغ طرز تهیه کباب لبنانی میرویم. برای این منظور گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده بدون آب و ادویه و جعفری ساطوری شده خوب ورز دهید.سس موهامورا را به گوشت اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید. از مایه گوشت چانههایی به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به آن شکل لولهای دهید. این کار را تا تمام شدن مایه گوشت انجام دهید.برای شکل مجلسیتر میتوانید از سیخ چوبی نیز کمک گرفته و گوشتها را سیخ بزنید. کبابهای شکل گرفته را به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.بعد از گذشت زمان لازم، کبابها را داخل تابه و با کمی روغن سرخ کنید. در انتها این کبابها را در کنار برنج میتوانید سرو کنید. نوش جان.
منبع:https://www.kababtorki.com/articles/طرز-تهیه-کباب-موهامورا-مرحله-به-مرحله/